Oferta sejur Miami

Miami este una dintre cele mai frumoase zone urbane din SUA, datorita zonelor verzi, insulelor pitoresti, cu plaje unice, strazi curate, cladiri impresionante si terenuri de golf, in timp ce aerul umed de coasta este reconfortant si accentueaza apele cristaline. 

Vacante exotice » America de Nord & Centrala » S.U.A » Miami

Alege destinatia dorita:Buget € (minim - maxim):Facilitati oferta: Vezi toate

De vizitat in Miami:
  • Muzeul si Gradinile Vizcaya - o zona linistita si pitoreasca, situata la sud de centrul orasului, unde veti gasi un peisaj verde unic.
  • South Pointe Park - este cel mai sudic punct al Miami Beach.
  • Parcul Bayfront - este un parc public, care acopera peste 30 de hectare si ofera peisaje verzi si pitoresti de-a lungul tarmului golfului Biscayne
  • Barnacle State Historic Site - un parc mic, dar frumos, situat pe coasta din Miami.
  • Jungle Island - este un mare parc zoologic, situat pe insula Watson.
  • Miami Seaquarium - Apele cristaline si calde ale golfului Biscayne ofera facilitati pentru numeroase sporturi nautice si atractii.
  • Little Havana - este unul dintre cele mai mari cartiere din Miami.
  • Parcul National Everglades - este un domeniu imens in partea de sud a Floridei, ce cuprinde o biodiversitate mai mare si o abundenta a ecosistemelor frumoase ce iti taie rasuflarea.

Date despre Miami


Miami este un oras situat pe coasta Atlanticlui, in sud-estul statului Florida, cu o populatie de peste 5 milioane de locuitori. Miami este un important centru economic, financiar, cultural si artistic al Statelor Unite, iar in anul 2008 a fost numit de catre Forbes „cel mai curat oras din America”, datorita calitatii aerului, vastelor spatii verzi, strazilor curate si programelor de reciclare desfasurate aici.
In anul 2009, intr-un studiu UBS efectuat pe 73 de orase din lume, Miami a fost numit „cel mai bogat oras din US”, deasemenea fiind locul in care se afla si sediul multor companii nationale si internationale.

Portul Miami – „Cruise Capital of the World” – este numarul unu in lume in ceea ce priveste vasele de croaziera si traficul de pasageri. Skyline-ul orasului este al treilea cel mai impresionant din Statele Unite, dupa New York si Chicago, cea mai inalta cladire din Miami fiind Four Seasons Hotel & Tower.

Turismul este o industrie importanta pentru orasul Miami, cu afacerile, plajele, festivalurile si evenimentele sale, atragand peste 40 milioane de turisti anual. Districtul Art Deco din South Beach este unul dintre cele mai glamour din lume cu plaje superbe, cluburi de noapte, cladiri istorice si magazine de lux.
Cele mai importante evenimente anuale din Miami sunt: Sony Ericsson Open, Art Basel, Winter Music Conference, South Beach Wine & Food Festival si Mercedes-Benz Fashion Week Miami.

Ce sa mananci in Miami?

Din multitudinea de oferte din piete si cafenele vei gasi cu siguranta ceva pe gustul tau. Restaurantele internationale, americane, cubaneze, asiatice si italiene sunt la fiecare colt de strada. Ca sa simti savoarea orasului, iti recomandam sandvisurile cubaneze, cafeaua cubaneza si romul. Insa si cocteilurile de pe plaja sau mancarurile home-made din pietele locale sunt excelente!

Viata de noapte in Miami

Miami este un oras care iti pune la dispozitie toate modalitatile de distractie la care ai visat vreodata. Cluburi de noapte, baruri, puburi, restaurante romantice sau veggie, swinger clubs, strip clubs, discoteci pe plaja, muzica live, concerte si multe, multe evenimente zilnice. Iata ce iti recomandam: Club Space, Mansion, Mynt Lounge, Nocturnal Miami, The Vagabond, El Palenque, Hoy Como Ayer.

Shopping 

In timpul calatoriei dumneavoastra la Miammi, pur si simplu trebuie sa rezervati o zi pentru cumparaturi. Miami este unul din orasele cele mai la moda din moda. Aici veti gasi orice va doriti, de la Prada si Guci la o serie de buticuri, magazine accesibilie independente, piete, zone comerciale. Cumparaturile in Miami abunda cu oportunitati, cu o gama larga de mall-uri sofisticate pana la buticuri specializate mici.

Ce spun turistii nostri despre Miami

The Palms Hotel & Spa 4*, Miami , Aprilie 2023
Monica T.C
The Palms Hotel & Spa 4* - Miami Beach, Aprilie 2023
Mai mult