Oferta sejur Singapore

Vacante exotice » Asia » Singapore

Alege destinatia dorita:Buget € (minim - maxim):Facilitati oferta: Vezi toate

De vizitat in Singapore:

  • Cartierul Mica Indie - loc cu atmosfera vibranta, plin de culoare, cu o cultura autentica.
  • Gradina Zoologica din Singapore - este amenajata intr-o imensa padure tropicala.
  • Studiourile Universal din Singapore - parc tematic.
  • Palatul Prezidential - este resedinta oficiala a presedintelui Republicii Singapore.
  • Roata Uriasa din Singapore - punctul cel mai de sus ajunge la o inaltime de 165 m.
  • Acvariul din Singapore - se gaseste pe Insula Sentosa.
  • Parcul Orhideelor - amenajat in incinta Gradinii Botanice.
Despre Singapore - prezentare, informatii.

Republica Singapore este un stat-oras insular si cea mai mica tara din Asia de Sud-est. Este situat la sudul Peninsulei Malay si a statului malaysian Johor, 137 km nord de ecuator. Singapore este format din 63 insule, inclusiv Singapore-ul continental. Exista doua conectari facute de om la Johor, Malaysia - Johor-Singapore Causeway in nord, precum si Tuas Second Link in vest. Cel mai inalt punct natural din Singapore este Bukit Timah Hill, la 166 m. 

La sud de Singapore, in jurul gurii de la Singapore River si ceea ce este acum la Downtown Core, era in trecut singura zona urbana cu concentratie mare de locuitori, in timp ce restul terenului era fie vegetatie sud-tropicala fie era utilizat pentru agricultura. 

Gradina Botanica din Singapore de 67,3 ha din Singapore include Gradina Nationala a Orhideelor, ce contine o colectie de peste 3000 de specii de orhidee. Singapore are in curs de desfasurare proiecte de imbunatatiri funciare cu sol obtinut din propriile dealuri, de pe fundul marii, si tarile vecine. Ca rezultat, Singapore a crescut de la o suprafata 581,5 km², in anii 1960, la 704 km² in prezent, si poate creste cu inca 100 km² pana in 2030. 

Singapore nu respecta ora de vara si nu schimba vara fusul orar. Lungimea zilei este aproape constanta de-a lungul anului din cauza localizarii tarii foarte aproape de Ecuator. 

Aproximativ 23 de procente din suprafata Singapore-ului consta in padure si rezerve naturale. Procesul de urbanizare a desfiintat mai multe domenii de vegetatie de pe insula principala din sud, singura zona inverzita ramasa in aceasta zona fiind Bukit Timah Nature Reserve. O multitudine de parcuri sunt mentinute cu interventia omului, cum ar fi gradinile botanice din Singapore. 

Aeroportul Changi reprezinta eficienta curatenia si tehnologia impresionanta a orasului, ascunzand in spatele acestei fatade masuri sinistre de realizare a acestor calitati. Cei care incalca legea risca pedepse aspre, munca in folosul comunitatii si amenzi pe loc, in special pentru traversare prin locuri nepermise si pentru aruncarea pe jos a gunoaielor, iar pentru abateri mai grave, cum ar fi traficul de droguri, se practica pedeapsa cu moartea. 

Viza turistica pentru Singapore
Surprinzator (sau nu), cetatenii romani nu au nevoie de viza turistica pentru a patrunde pe teritoriul statului Singapore. Perioada de sedere fara viza este limitată insa la 90 de zile, timp suficient pentru a explora orasul si toate insulele si tarile din vecinatatea sa. Veti avea nevoie insa de un pasaport valabil pentru a putea intra in Singapore.