Oferta vacanta Hawaii

Hawaii - “Paradis al Pacificului” continua sa fie un loc al imortalizarii soarelui si al valurilor, un loc al incantarilor exotice scaldat in lumina soarelui si in apa cristalina, un loc incantator pentru milioane de oameni veniti din toata lumea.

Vacante exotice » Australia si Oceanul Pacific » Hawaii

Alege destinatia dorita:Buget € (minim - maxim):Facilitati oferta: Vezi toate

De vizitat in Hawaii: 

 • Plaja Waikiki - una din cele mai cunoscute plaje din lume.
 • Parcul National Istoric Kalaupapa - Vizita la fosta colonie de leprosi este posibila doar ca parte a unui tur.
 • Refugiul de animale salbatice Huleia - un peisaj superb, locul in care puteti fotografia animale si pasari native.
 • Cascada Wailua - par a fi doua cascade, dar de fapt sunt trei.
 • Parcul National al Vulcanilor din Hawaii - aici se afla atat cel mai mare vulcan din lume, Mauna Loa (4.168m), cat si cel mai activ vulcan din lume - Kilauea.
 • Plajele cu nisip negru - formate de nisipul vulcanic. Doua plaje sunt mai cunoscute - Kehena in districtul Puna si Punaluu in districtul Kau.

Descopera un sejur Hawaii exceptional, sau poate o luna de miere de vis in Hawaii


Hawaii sau „Statul Aloha” cu o suprafata de 10.941 km2, este localizat in arhipelagul insulelor Hawaii (cel mai lung lant insular din lume) in Oceanul Pacific, apartinand Statelor Unite ale Americii, cu capitala in Honolulu. Limbile oficiale sunt hawaiiana si engleza.

Sejur in Hawaii - traieste un vis exotic


Arhipeleagul Hawaii este format din opt insule principale: Hawaii, Maui, Oahu, Kahoolawe, Lanai, Molokai, Kauai si Niihau, care sunt alcatuite la randul lor din multe alte insule mai mici, insumand in total 132 de insule; astfel, sejurul in Hawaii inseamna mai multe posibilitati de distractie.

In Hawaii se afla cel mai activ vulcan din lume, Kilauea din Mauna Loa. Printre simbolurile statului Hawaii se numara: dansul traditional Hula, preferat de cuplurile in luna de miere, floarea Pua Aloalo, copacul Kukui. Hawaii, statul nascut din mare, prin puterea vulcanilor, cu milioane de ani in urma, isi spune povestea vizitatorilor sai in Hawaii Volcanoes National Park, din Hawaii's Big Island, unul din cele cateva locuri din lume unde turistii pot observa de aproape un vulcan in plina activitate, devenind pentru multi motivul principal de a alege un sejur in Hawaii. Hawaii este o alta destinatie preferata de turisti pentru celebrarea casatoriei sau a lunii de miere.

Activitati special concepute pentru luna de miere si sejur in Hawaii


 • surf in Waimea Bay (considerat locul de nastere al “Marelui Val”, care atrage anual surferi din toata lumea) motivul pentru care multi aleg un sejur in Hawaii, canoe, kayaking pe raul Wailua, skorkeling in Hanauma Bay Nature Preserve, scufundari in Hawaii’s Big Island, observarea balenelor cu cocoasa in Maui
 • cycling, hiking
 • golf, sport foarte popular, care se bucura de multe atuuri: peisaje mirifice, terenuri si cluburi premiate, competitii care au loc anual
 • tururi panoramice cu elicopterul
 • vizitarea fermelor de cafea din Kailua-Kona, o activitate perfecta pentru cei aflati in luna de miere in Hawaii
 • turistii pot descoperi istoria si cultura hawaiana, participand la festivalurile care au loc anual: Merrie Monarch Festival, Prince Lot Hula Festival,World Invitational Hula Festival, Kauai Mokihana Festival, Molokai Ka Hula Piko Festival si multe altele ce pot fi experimentate alegand un sejur in Hawaii