Oferta sejur Curacao

Insula este considerata un adevarat muzeu in aer liber si o destinatie turistica de vis, mai ales in timpul carnavalelor, recunoscute ca fiind printre cele mai stralucitoare si pline de culoare evenimente.

Vacante exotice » Caraibe » Curacao

Alege destinatia dorita:Buget € (minim - maxim):Facilitati oferta: Vezi toate

De vizitat in Curacao:

 • Podul Regina Emma - un ponton plutitor care leaga zonele "Punda" si „Otrobanda” ale orasului Willemstad, peste canalul Sint Annabaai.
 • Muzeul Kura Hulanda - muzeu antropologic, ce expune istoria comertului cu sclavi din Africa si a culturii din Curacao.
 • Podul Regina Juliana - la 185m inaltime, acesta este cel mai inalt pod din Caraibe. Podul are vedere spre golful St. Anna si orasul Willemstad.
 • Parcurile nationale - in special Shete Boka, cu pesterile din povestile cu pirati.
 • Cas Abou, Kenapa si Porto Mari - frumusetea si salbaticia plajelor.
 • Willemstadt - arhitectura si culoarea capitalei.

Sejur Curacao - oferte de vacanta in Curacao


Curacao sau insula culorilor


Un sejur exotic? O insula plina de farmec si culoare? O locatie inedita? Ce parere aveti de o vacanta in...Curacao, una dintre insulele ABC (Aruba, Bonaire, Curacao), parte din arhipelagul Antilelor Olandeze din Marea Caraibelor.
Insula Curacao este renumita pentru cultura evidenta in cladirile in culori pastelate, in stil olandez. In pofida influentei olandeze insa, localnicii si-au dezvoltat o limba si o cultura proprie.
Curacao, al carui nume este subiectul mai multor teorii, ar proveni din cuvantul spaniol „coração” (inima), insula fiind cunoscuta in trecut sub numele de „Ilha da Curação” (Insula Vindecarii). In present localnicii isi numesc insula  „Dushi Korsou” (Dulce Curaçao).

Ce merita vizitat si experimentat pe insula Curacao?


 • Orasul Willemstad, capitala insulei, unde este concentrata cea mai mare parte a populatiei, unde puteti admira spectacolul coloristic al cladirilor; 
 • Podul Regina Emma, un ponton plutitor care leaga zonele „Punda” si „Otrobanda” ale orasului Willemstad, peste canalul Sint Annabaai;
 • Podul Regina Juliana, situat la 185 m inaltime, acesta este cel mai inalt pod din Caraibe. Podul are vedere spre golful St. Anna si orasul Willemstad;
 • Muzeul Kura Hulanda, muzeu antropologic, ce expune istoria comertului cu sclavi din Africa si a culturii din Curacao;
 • Nu trebuie sa ratati sa va scufundati in apele de un albastru azur, care fascineaza prin flora si fauna, insula Curacao fiind una dintre cele mai renumite destinatii pentru scuba diving.
Daca inca nu v-am convins de frumusetea insulei Curacao, va ademenim la un cocktail Blue Curacao, savurat pe plaja Kalki, Santa Barbara, Blauwbay sau Sea Aquarium, alaturi de o portie de „stobá” (tocanita de papaya, carne de vita si capra) si „kadushi” (supa de cactus), pe ritmurile dansatorilor traditionali de Bulawaya.

Stiati ca...


 • Incepand cu ianuarie 2014 insula Curacao va deveni aeroport spatial pentru decolarea avionului Lynx, care va face curse destinate turismului spatial si stiintific?