Oferta vacanta Antigua si Barbuda

Desi cele doua insule formeaza o singura natiune, ele ofera contraste interesante. In timp ce Antigua este celebra pentru multitudinea de plaje excelent intretinute si protejate de recifurile de corali, Barbuda ofera privirii un aspect lagunar, cu canale istmuri de o rara frumusete.

Vacante exotice » Caraibe » Antigua si Barbuda

Alege destinatia dorita:Buget € (minim - maxim):Facilitati oferta: Vezi toate

De vizitat in Antigua si Barbuda:
  • Cricket - sportul rege al insulei Antigua. Meciurile de cricket sunt insotite de muzica si multimi care danseaza.
  • Fortul James - a fost construit in 1739 pentru apararea impotriva invaziei franceze. S-au mai pastrat zidurile si tunurile. 
  • English Harbour - portul englez a fost un santier naval pentru vasele de razboi din secolul XVIII. Astazi, English Harbour este singurul exemplu de santier naval georgian din lume. 
  • Catedrala St. John`saceasta biserica anglicana a fost reconstruita de doua ori. Interiorul catedralei este mai interesant decat exteriorul - cofrat in lemn negru de pin, creat pentru a rezista la eventuale cutremure sau uragane.
  • Shirley Heights - deasupra santierului naval se afla fortificatiile impozante de pe culmile Shirley, numite asa dupa generalul Shirley, care a venit aici in 1781 ca guvernator. 
  • St. Johns - capitala insulei Antigua se afla pe un deal deasupra unui mare golf. Mai mult de o treime din insulari locuiesc in capitala.
  • Carnavalul national - are loc in fiecare vara, comemorand abolirea sclaviei in Indiile Britanice de Vest.

Sejur ANTIGUA & BARBUDA


Antigua si Barbuda este o tara insulara, din arhipelagul Antilelor Mici, localizata in estul Marii Caraibelor, la limita cu Oceanul Atlantic. Capitala si cel mai mare oras este Saint John’s.

In 1784, legendarul amiral Horatio Nelson a navigat catre Antigua si a stabilit aici cea mai importanta baza a flotei Marii Britanii din Marea Caraibelor. Cele doua insule insumeaza 365 de plaje, cate una pentru fiecare zi a anului. Insulele contin recife de corali si vase scufundate, prin urmare scufundarile devin o experienta deosebita.

In Antigua se desfasoara anual renumitul carnaval de 10 zile, timp in care pot fi admirate costume traditionale divers colorate, competitii de dans pe ritmurile muzicii Calypso, iar in paralel au loc multe alte evenimente culturale.

Barbuda este una din acele destinatii din Caraibe care si-a pastrat in cea mai mare parte aspectul salbatic, in pofida dezvoltarii turismului pe insula. Cel mai important punct de interes il reprezinta Frigate Bird Sanctuary, accesibil doar cu barca, si unde pot fi observate in mediul natural peste 170 de specii de pasari, in special fregate.

Antigua si Barbuda reprezinta o destinatie exotica ideala pentru celebrarea casatoriei sau petrecerea lunii de miere dar nu numai.

Activitati ce pot fi desfasurate intr-un sejur in Antigua:
-cricket, hiking, tenis, golf, echitatie, ciclism
-snorkeling, scufundari, kayaking , pescuit, windsurf
-mini croaaziere, tururi de insula, sea safari