Oferta vacanta Vietnam

Frumusetea peisajelor, monumentele religioase cu arhitectura aparte, specialitatile culinare locale si nu in ultimul rand, popurul vietnamez cu traditiile sale, sunt doar cateva motive care ar trebui sa va convinga sa va petreceti vacanta in aceasta tara.

Vacante exotice » Asia » Vietnam

Alege destinatia dorita:Buget € (minim - maxim):Facilitati oferta: Vezi toate

De vizitat in Vietnam:


  • Pagoda Tran Quoc din Hanoi - cea mai veche pagoda din oras.
  • Palatul Independentei din Ho Chi Minh - construita pe locul unde se afla initial Palatul Norodom.
  • Zidurile Citadelei Imperiale din Hue - au o inaltime de 6 m si lungime de 2,5 km.  
  • Opera din Ho Chi Minh - o constructie eleganta ridicata in 1897.
  • Sala Tronului din Hue - construit in 1805 de Imparatul Gia Long.
  • Templul Phap Lam - lacasul gazduieste mai multe statui ale lui Buddha.

Sejur Vietnam - tara unde timpul isi spune povestea


Vietnam, cea mai estica tara din Peninsula Indochina, este localizata in Asia de sud-est. Este unul dintre cele mai populate state din Asia, avand capitala la Hanoi.

Vietnam, important centru al biosferei


Din punct de vedere al rezervatiilor naturale si biosferei, Vietnam detine doua mari parcuri naturale si 6 rezervatii ale biosferei, si se bucura de mare apreciere din acest punct de vedere la nivel mondial.
Devenita destinatie de interes turistic major, tara este vizitata anual de milioane de turisti. Printre cele mai populare zone: Hanoi, Saigon (Ho Chi Minh City), zona de coasta Nha Trang, delta Mekong.

Vietnam poarta amprenta  trecutului imortalizat in monumentele istorice care se gasesc pretutindeni si in acelasi timp se individualizeaza prin aspecte specifice, gen: piata plutitoare din Delta Mekong, campurile de orez colorate intens in verde, palariile conice ale fermierilor sau traficul popular al bicicletelor si scuterelor.

Va invitam asadar la o portie de "pho" (supa traditionala), orez cu muguri de bambus, mangustane ca si desert, alaturi de o ceasca de ceai pentru a admira peisajul istoric, cultural si natural al acestei minunate si interesante tari - Vietnam.