Oferta vacanta Aruba

Pe Insula Aruba veti putea descoperi plaje perfecte si un patrimoniu olandez impresionant. Eagle Beach, o centura larga de nisip matasos, poate fi locul perfect pentru vacanta dumneavoastra.

Vacante exotice » Caraibe » Aruba

Alege destinatia dorita:Buget € (minim - maxim):Facilitati oferta: Vezi toate

De vizitat in Aruba:
  • Capela Alto Vista - O mica capela catolica asezata pe dealurile din nordul orasului Noord.
  • Parcul Naţional Arikok - ocupa aproximativ 18 procente din suprafaţa insulei.
  • Formaţiunea de Roci Ayo şi Casibari
  • Bushiribana - prima topitorie de aur de pe insula.
  • Balashi - cea de-a doua topitorie de aur.
  • Frenchman Pass - este o trecere ingusta printre tarmurile de corali, prin zona cunoscuta sub numele de Laguna Spaniola.
  • Hooiberg este o formatiune vulcanica de 165 m inaltime.
  • Baby Beach - este o laguna superficiala, adapostita, construita in capatul sudic al insulei Aruba, locatie foarte frecventata de turisti.

Sejur Aruba - Oferte de Vacanta in Aruba


Aruba, paradisul pasarilor Flamingo, este o insula componenta a Arhipelagului Antilele Mari din Marea Caraibelor, localizata la 27 km nord de coasta Venezuelei si la aproximativ 130 km distanta de Columbia. Iar impreuna cu insulele alaturate Bonaire si Curacao, formeaza grupul de insule cunoscute sub denumirea de Insulele ABC.
Insula are capitala la Oranjestad si este divizata in 8 regiuni (Tanki Leendert, Oranjestad Est si Vest, Paradera, San Nicolas Nord si Sud, Santa Cruz, Savaneta), iar limba sa oficiala este limba germana.

Descoperiti armonia naturii in cadrul unui sejur in Aruba


Aruba este o destinatie care fascineaza prin peisaje, plajele albe de nisip, imprejurimile de un farmec aparte, modul in care natura si mediul turistic se imbina si reusesc sa creeze o legatura armonioasa.
Cadrul natural atat de frumos au transformat Aruba intr-una din cele mai populare si indragite destinatii pentru luna de miere sau organizarea festivitatilor de nunta.
Lasati-va imaginatia sa zboare si va invitam sa vizitati o mica parte din frumusetea unui sejur in Aruba, galeria foto prezentata mai jos.

Sejurul in Aruba – plaja si explorarea insulei


Un sejur in Aruba va ofera si posibilitatea de a explora si descoperi o parte din istoria si legendele locale. Recomandate ca si obiective turistice:
-Farul California, situat in apropierea plajei Arashi
-punctul cel mai inalt al insulei, Muntele Jamanota (188 m), vizibil din orice loc al insulei
-Piscina Naturala sau "conchi"/"Cura di Tortuga" este o piscina naturala, in nordul insulei, care a luat nastere din roci vulcanice
-Pesterile Quadiriki, din cadrul Parcului National Arikok, cu pasaje interioare care faciliteaza explorarea in adancime a acestora; cele mai populare fiind Guadirikiri, Fontein Cave si Huliba

Alte atractii locale: Parcul National Arikok, Stramtoarea Francezului, fabrica de aloe.
O alta optiune de a testa „culoarea locala” este participarea la Carnavalul insulei, care a debutat in 1950 si se desfasoara anual in luna ianuarie.