Vacante exotice » Oceanul Indian » Mauritius

Zilwa Attitude 4*, Calodyne - Mauritius, Martie 2016

Bianca N
Buna ziua, 

In primul rand vrem sa va multumim pentru pentru tot, pentru minunata vacanta, pentru detaliile date inainte de plecare, pentru profesionalism. Ne-a facut mare placere sa lucram cu dvs. 

Cat despre vacanta noastra o sa incerc sa va povestesc pe scurt cate ceva, cu toate ca ar fi foarte multe lucruri de spus.

Transportul: Paris-Mauritius (Air Mauritius) - drum extrem de lung si obositor, dar multumiti de serviciile de la bordul aeronavei.

Hotelul Zilwa Attitude, un hotel de nota 10 cu un peisaj magnific. A fost cea mai buna alegere!!! Nu ne putem plange de absolut nimic: primire calduroasa, personal extrem de amabil (de la housekeeping, ospatari, receptioneri, pana la sefi de sala, etc), mancare diversificata (in cadrul hotelului erau 4 restaurante+1 snackbar, puteai alege sa iei cina intr-unul din cele 3 - indian, chinezesc, a la carte, facand o programare cu 24h inainte), bauturi locale la discretie, plaja privata, 4 piscine, entertainment (muzica live, karaoke, spectacole - indian, mauritian, etc), vizionare film in aer liber, inchiriere echipamente pentru sporturile pe apa (windsurfing, kayak, barca cu pedale, excursii - barca cu fundul de sticla, etc), activitati in interiorul resortului (acces nelimitat la sala, tenis de masa, tenis de camp, volei pe plaja, jocuri mauritiene, etc.), contra-cost la receptia hotelului: spa, inchiriere masina, biciclete, scuba diving, excursii, pescuit in largul oceanului, etc. Au organizat cocktail party in prima seara (welcome cocktail party) si in ultima seara, de ramas bun. 

Insula: este un adevarat paradis, cu o vegetatie luxurianta, fauna exotica si peisaje de vis, iar localnicii sunt foarte ospitalieri si primitori (vorbesc atat engleza, cat si franceza).

Obiectivele turistice care nu trebuie ratate: Gradina botanica (Pamplemousse), L'áventure du Sucre (Pamplemousse), Biserica din Cap Malheureux, Parc Natural Casela (safari, testoase, pasari exotice si alte animale din jungla), Templul Grand Bassin, Goodlands, Cascada si cele 7 culori ale pamantului (Chamarel), Grand Baie, Port Louis (capitala), cele mai frumoase plaje (Le Morne, Flic en Flac, Belle Mare, Ile aux Cerfs).

Va multumim!

O zi placuta in continuare!

Bianca N.

Sorry, only modern browsers.