Vacante exotice » Orientul Mijlociu » Dubai

Rixos Bab al Bahr 5*, Ras al Khaimah - Emiratele Arabe Unite, Iunie 2021

Lavinia P.
De 3-4 ani colaborez cu agentia 4 Anotimpuri, iar Liliana Dinca, angajata agentiei ne-a indrumat catre Emiratul Ras al Khaimakh din EAU.
Fiindca intotdeauna ne-a indrumat foarte bine, am ascultat-o si acum si, la recomandarea Lilianei am optat pt hotelul Rixos Bab al Bahr din Ras al Khaimak pt 11 nopti.
Totul a fost foarte frumos, camera  f mare, spatioasa, mancare variata si gustoasa. Aveau si macare arabeasca, dar aveau si o zona cu mancare indiana plus mancare internationala. In fiecare seara aveau cina tematica gen: asiatica, italieneasca, sea food.
Totul a fost f civilizat, foarte curat, foarte organizat.
Noi am inchiriat masina pt 3 zile si in aceste zile am vizitat Dubaiul. 
Am fost in Burj Kalifa pana la et 148 ( chiar daca am platit dublu fata de etajul 125 eu zic ca a meritat fiindca aveam insigna de VIP si am evitat cozile care erau destul de mari la care s-a adaugat faptul ca am intrat direct in lounge unde am servit o cafeluta, apa si cateva prajiturele. Aveau si bautiri alcooloce dar noi nu am servit).
Am mai vizitat Aquariumul din Mall Dubai, Butterfly Garden si ne-am plimbat cu masina in Jumeirah, Palm Beach pana in capatul acesteia.
Ne-a placut excursia si daca vom mai avea posibilitatea vom reveni!
Multumim agentiei 4 Anotimpuri si multumim Lilianei Dinca!
Ps: tot la indemnul Lilianei am mai achizitionat o excusie in Egipt, Hurghada la Dana Beach Resort, unde suntem acum si e superr!
Revenim cu feedback si din Egipt.

Rixos Bab al Bahr din Ras al Khaimak, Iunie 2021

Sorry, only modern browsers.