Vacante exotice » Asia » Thailanda

Rembrandt Hotel 4* - Bangkok si Anantara Hua Hin Resort 5* - Thailanda, Septembrie 2017

Livia D., Craiova
Inceputul experientei thailandeze poarta numele hotelului in care am fost cazati, alegerea Silviei, prietena mea de la Agentia 4 Anotimpuri...e doar meritul ei ca datorita acestei alegeri inspirate am putut face si vedea atatea lucruri deosebite in oras, intr-o sedere atat de scurta, de mai putin de doua zile... 
Hotelul Rembrandt este situat stategic as zice eu, in zona de est a Bankokului, in vecinatatea arterei comerciale cu cea mai puternica rezonanta contemporana, Sukhumvit.
In Hua Hin am fost cazati la Anantara Resort and Spa - pentru ca se spune ca imaginile fac cat o mie de cuvinte, voi lasa imaginile sa vorbeasca in locul meu...
Cel mai mult in Thailanda m-au impresionat oamenii...amabilitatea si politetea lor de zi cu zi, felul special in care li se lumineaza ochii atunci cand ii saluti in atat de muzicala lor limba.
Multumim pentru un sejur de neuitat in Thailanda... Si ii multumim Silviei personal pentru ca nu a cedat insistentelor noastre de a alege Caraibele pentru sejur in aceasta perioada... am fi fost acum in mijlocul uraganului.
Asta inseamna, din punctul meu de vedere, profesionalism in adevaratul sens al cuvantului.

Rembrandt Hotel 4* si Anantara Hua Hin Resort 5*, Septembrie 2017
Sorry, only modern browsers.