Vacante exotice » Asia » Thailanda

Mode Sathorn Hotel 4, Bangkok / Phuket Graceland Resort and Spa 4*, Patong Beach - Thailanda, Martie 2023

Raluca Maria B.
Suntem un grup de 6 persoane si calatorim cu agentia 4 Anotimpuri de doi ani (Mauritius si Thailanda). 

Profesionalismul, atentia si grija cu care Liliana Soare si colege sale ne-au tratat ne-au convins sa revenim si sa recomandam agentia cu drag si altor persoane.
Ofertele au fost cele mai bune de pe piata la acel moment insa ce am apreciat au fost disponibilitatea, sfaturile oferite si grija cu care au fost selectate si rezervate cazarile, transferurile, biletele de avion si locurile aferente. 

Am fost foarte incantati de tot ceea ce am vazut si am hotarat sa va povestesc si voua despre experienta noastra. Asadar,   Phuket Graceland Resort and Spa - SHA Extra Plus 4*, Patong Beach, un resort foarte frumos, cu suficient spatiu alocat piscinelor (exista chiar si un infinity pool). Camerele foarte curate, mobilier nou, aprovizionate cu tot ce este necesar si curatate zilnic. Micul dejun destul de diversificat si suficient cat sa acopere si nevoile vegetarienilor si non vegetarienilor.
Amplasare: la 20 de min de mers in plimbare de zona Patong Beach (strada cu baruri multe si night life) insa foarte aproape de diverse restaurante, supermarketuri, farmacii si saloane de masaj (recomand cu caldura masajul care este si foarte ieftin si exista oferte variate).

Ai la indemana absolut tot ce este necesar. Am mers foarte mult cu tuc tuc-urile lor pentru a ajunge la diverse plaje din imprejurimi (Paradise beach, Freedom beach) sau pentru a face un tur al orasului vechi Phuket si cateva temple + Big Buddha. 

Pentru cei care nu vor sa se deplaseze la alte plaje, peste strada de hotel este o plaja foarte curata si draguta care pe margine are suficiente locuri de unde sa procuri mancare/fructe/bauturi. Mancarea la restaurante/taverne/gherete este foarte buna, delicioasa, ieftina, portii mari chiar daca locurile nu arata deloc luxos. 
Personalul hotelului foarte amabil si mereu zambitor. A fost o alegere foarte buna, nu avem nimic de reposat…poate doar wifi-ul care se tot deconecta dar pt noi n a fost o problema reala.

Mode Sathorn Hotel - SHA Extra Plus 4, Bangkok un hotel foarte mare, luxos, cu piscina la etajul 11, sala de fitness si o terasa cu o panorama superba la ultimul etaj (cred ca 38 era), amplasat langa o statie de metrou (rapid, curat si acceptabil ca pret al biletului) care ti permite deplasarea catre diverse zone ale orasului. 

Au si un lift exterior cu geamuri de sus pana jos care ti ofera o experienta interesanta daca trebuie sa urci pana la ultimul etaj, la ultimul etaj terasa hotelului este deschisa pana la ora 23 sau 00 si in prima seara am avut o bautura inclusa din partea casei. In apropiere aveam suficiente supermarketuri iar la parter exista chiar si o cafenea cu diverse sanvisuri si produse de patiserie. 

Echipa 4 Anotimpuri, intotdeauna atenti la nevoile noastre si mereu gata sa ofere suport! 
Multumim tare mult, cu siguranta vom reveni!
Vacanta in Thailanda, Martie 2023!
Sorry, only modern browsers.