Parcuri de distractie » Legoland

Alege destinatia dorita:Buget € (minim - maxim):Facilitati oferta: Vezi toate

"Experimenteaza Aventura" ! Este motto-ul dupa care se ghideaza pacul Legoland. Impartit in mai multe zone de distractii este destinat atat  copiilor cat si  parintiilor.

Una dintre zonele deosebit  de atractiva este "Miniland" - prezentate in miniatura din cuburi de lego diverse obiective turistice din Euroapa (Venetia, mori de vant olandeze, portul din Hamburg etc.) Cladirile sunt realizate pe o scara de 1.20 m care prind viata printr-o simpla apasare a unui buton.
Inconjurata de copaci exotici, tufisuri, animale salbatice sau creaturi fantastice Aventure Land reuseste atraga atentia vizitatorilor.

Jungle X-pedition este un tur in care vizitatorii se pot bucura de o experienta inedita trecand prin padurea tropicala si ajugand in varful unui vulcan, coborand in laguna pe un waterslide cu o lungime de 12 m.
Lego X-treme are ca puncte de atractie Lego Drom ( curse cu masini), Lego Test Track ( roller coaster cu camioane realizate din piese lego), Aquazone Wave Races ( barci ce pot fi conduse pe valuri periculoase) Lego Mindstorms Center ( roboti ce pot fi programati pentru a participa la diferite competitii), Stepping Tones (instrumente muzicale uriase care canta si va stropesc cu jeturi de apa).

Vizitarea Lego City-ului este un "must"veti descoperi un oras realizat din piese de lego, masini, avioane, aeroport, port, autostrazi, blocuri. Puncte de atractie: Airport (pista de incercare pentru micii piloti ce se vor putea urca insotiti de un copilot in avioane lego), Audi Driving School (scola de soferi pentru copiii intre 7 si 13 ani, unde pot obtine si permis de conducere), Junior Driving School (scoala de soferi pentru copiii intre 3 si 6 ani), Harbour Cruise (curse de barci), Lego Factory (vizitatorii pot observa cum se produc in realitate cuburile LEGO), Legoland Express (trenulet ce merge in jurul Miniland-ului).

Knights’ Kingdom  este locul unde cei mici pot sa se bucure de un moment medieva, condusi de Dragonul de Foc si imbarcati costume de cavaleri medievali.
Cele mai faimoase scene ale filmului Star Wars  si seria animatie The Clone Wars de la Lego  realizate la o scara de 1.20 m

Ateliere de workshop  sub denumirea de  "Lego Mindstorm Center Lego" realizeaza cursuri interactive care ajuta copiii care doresc  sa invete cum sa-si construiasca roboti.