Vacante exotice » Africa » Egipt

Jaz Aquamarine 5*, Hurghada Town - Egipt, Mai 2021

Mirela C.

Buna ziua. De 2 ani jumatate agentia se ocupa de vacantele noastre. Am avut ca destinatii Bali, Turcia si Egipt si cu siguranta vor mai urma si altele. Serviciile au fost la superlativ, desi am facut fff multe reveniri, schimbari de locatii, ne-am tot razgandit, Liliana si Mirabela au avut mereu rabdare si mi-au facut ofertele cerute. Am primit mereu si sfaturi de locatii, pe parcursul vacantelor si dupa primeam mesaje daca a fost totul in regula. Nu se rezuma doar la a incasa banii pe vacanta si dupa sa uite de tine, nu este doar o simpla relatie agent - client.

Cu siguranta doar cu 4 Anotimpuri imi voi organiza vacantele, de ce as schimba daca nu am avut nici o problema iar tarifele, verificate, au fost mai mici decat la alte agentii. Ceea ce functioneaza perfect trebuie si merita pastrat pe termen lung.

Cat despre hotelul Jaz Aquamarine Servicii la superlativ, oamenii  amabili, servire si curatenie impecabila. Mancare si bautura diversificata. Petreceri in fiecare seara, multe piscine, aqua park pentru copii.



Jaz Aquamarine 5*, Mai 2021


Sorry, only modern browsers.