Oferte sejur Europa Park

Europa Park este cel mai mare parc de distractie din Germania si al doilea din Europa dupa Disneyland ParisConcentreaza pe o suprafata de 85 ha, are peste 100 de atractii si spectacole fantastice, 11 montagne russe  si 13 teme europene cu mancare traditionala si stil caracteristic.

Parcuri de distractie » Europa Park

Alege destinatia dorita:Buget € (minim - maxim):Facilitati oferta: Vezi toate

Atractii Europa Park


  • Silver Star - el mai mare si cel mai inalt montagne-russe din Europa.
  • Catapult Coaster - atinge o viteza uluitoare in mai putin de 2,5 sec, facand 3 intoarceri de 360 grade si cel mai inalt looping.
  • Euro-Tower
  • Magic Cinema
  • Ghetar Jungfrau
  • Calatorie cu balonul
  • Blestemul Cassandrei
  • Tirol Water Train
  • Statia spatiala Mir
  • Topogane imense
Localizare Europa Park
Cel mai mare parc de distractie din Germania - Europa Park este situat in orasul Rust la cca. 40 km distanta de Freiburg (langa granita cu Franta ) si la cca. 160 km distanta de Stuttgart.
Europa Park este parcul de distractii cel mai mare din Germania si al doilea din Europa dupa Disneyland Paris. Concentreaza pe o suprafata de 85 ha, are peste 100 de atractii si spectacole fantastice, 11 montagne russe  si 13 teme europene ! Atractiile acopera o mare varietate de gusturi: de la cei care adora adrenalina, pana la cei care prefera activitatile relaxante. 

Atractii Europa Park
Atractiile principale sunt reprezentate de doua montagne-russes: Silver Star si noul Catapult Coaster (2009). Daca Silver Star, cel mai mare si cel mai inalt montagne-russe din Europa - care cade in gol, cu o viteza de 130 km/ora - nu va ridica la maxim nivelul de adrenalina, atunci cu siguranta noul Catapult Coaster care atinge o viteza uluitoare in mai putin de 2,5 sec, facand 3 intoarceri de 360 grade si cel mai inalt looping - va va taia rasuflarea! 
Printre alte atractii ale parcului se mai numara: 

- Euro-Tower
- Magic Cinema
- Ghetar Jungfrau
- Calatorie cu balonul
- Blestemul Cassandrei
- Tirol Water Train
- Rafting pe fiorduri
- Statia spatiala MIR
- Topogane imense

Euromouse e imaginea parcului, dar mai are cativa prieteni!
Principalul reprezentant al Europa-Park este Euromouse, un soricel vesel, cu un tricou galben cu stele albastre, alt element reprezentativ al locului. Alaturi de el, ii veti vedea peste tot prin parc pe simpaticii Eurofant, caprita Bockli, cocosul Louis si Euromousi, perechea soriceasca a lui Euromouse. Jucariile ce ii reprezinta, cartile de colorat, figurinele de plus, tricourile si alte nebunii va vor umple bagajele in drum spre casa.

Europa Park- pentru intreaga familie!
In afara de imensa bucurie a copiilor, vacanta la Europa Park este o bucurie si pentru parinti, pentru ca si ei pot alege una dintre atractiile parcului. Seara sunt spectacole pentru toate varstele , iar hotelurile au zone de “spa” fabuloase.

Europa Park- Hoteluri
Hotelurile din Europa Park sunt tematice, arhitectura lor si atmosfera generala te “teleporteaza” in diverse locuri : Coloseumul din Roma ,un  castel andaluz , un oras american din perioada colonizarii, o manastire portugheza. Totul in jur este poveste, cei mici dar si cei mari pot intra usor in aceasta  lume magica. La micul dejun te poti intalni cu Euromaus, mascota simpatica a parcului, ceea ce ii bucura foarte mult pe copii!

Stiati ca...
Recent, un sondaj a relevat ca turistii straini sositi in Germania considera, dupa celebrul Castel Neuschwanstein, ca Europa-Park este cea mai buna destinatie turistica a acestei tari.