Majoritatea preparatelor traditionale din Seychelles combina bucataria africana, cu cea indiana si franceza. Cele mai delicioase preparate sunt cele pe baza de peste oceanic sau fructe de mare, insa fructele exotice sunt cele care fac diferenta de fiecare data - papaya, mango, pepenele galben, merele si lamaile verzi sunt nelipsite din majoritatea meniurilor. In ceea ce priveste carnea, accentul se pune pe pui si peste oceanic, mai degraba decat vita ori miel. Majoritatea preparatelor sunt bine condimentate cu mirodenii proaspete autohtone.
Printre mancarurile cele mai apreciate in arhipelag se numara caracatita cu curry si cocos, tec tecs, o supa din melci de mare cu dovleac proaspat, friptura de peste, supa de peste si tocanita de kordonye sau pestele iepure, un peste care secreta o substanta usor toxica si care ii ameteste pe cei care consuma acest fel de mancare, la fel ca si un pahar de alcool.
Daca esti interesat de unsejur exotic in Seychelles poti sa accesezi ofertele noastre sau daca doresti o oferta personalizata, te rugam sa ne solicitati prin formularul de contactsi o sa-ti raspundem in cel mai scurt timp.