Blog

Bucataria locala in Punta Cana

Cel mai popular fel de mancare este Bandera realizat din orez, salata, boabe de fasole rosie, banane, carne de capra.

Alte mancaruri specifice sunt:

  • Comida criolla - pui fiert la foc mic, servit cu orez si fasole
  • Casabe - paine cu extract de yucca
  • Casava - chiftele din carne de pui, peste sau vita, cu sos de nuca de cocos
  • Paella dominicana - cu fructe de mare

De asemenea au si o multitudine de dulciuri care promit a fi mult mai gustoase decat cele din europa:

  • Majarete - budinca de porumb
  • Arroz com dulce - budinca cu orez
  • Crema de ciocolata, vanilie

Majoritatea turistilor prefera sa consume fructele specifice acestei regiuni, cum ar fi: papaya, mango, nuca de cocos.

In materie de bauturi, romul este bautura traditionala, iar berea El Presidente  fiind favorita acestora, de asemnea bauturile cu alcool sunt realizate si din sucuri proaspat stoarse facute din disferite  fructe exotice dar si diferite smoothie-uri.


Sorry, only modern browsers.