Solicita
oferta
Chat
online
Abonare
email
Open Menu
Acasa
Despre noi
Testimoniale
Blog
Contact
Cariere
Toate Vacantele
back
Vacante exotice
Vacante exotice
back
Caraibe
Caraibe
back
Aruba
Antigua si Barbuda
Bahamas
Cuba
Curacao
Jamaica
Republica Dominicana
Martinica
St. Martin
Africa
Africa
back
Kenya
Zanzibar
Egipt
Africa de Sud
Maroc
Oceanul Indian
Oceanul Indian
back
Mauritius
Maldive
Sri Lanka
Seychelles
Orientul Mijlociu
Orientul Mijlociu
back
Abu Dhabi
Dubai
Ras al Khaimah
Iordania
Israel
Oman
Asia
Asia
back
Thailanda
Indonezia - Bali
Malaezia
Vietnam
Singapore
America de Nord & Centrala
America de Nord & Centrala
back
Mexic
S.U.A
Australia si Oceanul Pacific
Australia si Oceanul Pacific
back
Hawaii
Tahiti - Bora Bora
America de Sud
America de Sud
back
Brazilia
Europa
Europa
back
Austria
Franta
Grecia
Italia
Spania
Turcia
Idei de vacanta
Idei de vacanta
back
Luna de miere
Diving
All inclusive
Familie
Plaja
Golf
Ski
Parcuri de distractie
Vacante de lux
Sejururi combinate
Croaziere
Adults only
Chartere
Circuite grupuri
Safari
Concerte & Spectacole
SPA / Wellness
City Break
Evenimente sportive
Luna de miere
All inclusive
Familie
Golf
Vacante de lux
Oferte speciale
Sejururi combinate
Luna de miere
REZERVA - Sejururi cu avionul / Circuite
Meniu vacante
Blog
Bucataria locala in Bali
Tweet
Email
Iata preparatele pe care nu trebuie sa le ratezi in sejurul tau in Bali:
Satay-ul Indonezian
- frigarui cu carne servite cu un Ketupat, un fel de sos de alune si chiftele din orez.
Rendang de vita
- carne de vita la cuptor, servita cu sos de curry foarte iute.
Orez prajit cu fructe de mare
- servit simplu, amestecat cu carne de pui/ vita, cu oua prajite sau fructe de mare .
Nasi Rwon
- un preparat realizat din carne de vita, nuci, este servit cu un bol de orez si un ou fier.
Sop Buntut
- realizat din multe legume (rosii, morcovi, patrunjel).
Siomay
- un preparat sub forma de galuste de peste, servit cu cartofi, varza, ou si sos de alune.
Indomie
- sunt taitei instanti, iti vor placea atat de mult incat vei dori sa iei o portie si acasa si sunt si la un preti mic.
Nasi uduk
- pe baza de orez in lapte de cocos si servit alaturi de diferite legume.
Martabak dulce
- clataite umplute cu crema si invelite in ciocolata cu nuci si alune toate acestea intr-un blat pufos.
Tweet
Email
Sorry, only modern browsers.