Blog

Bucataria locala in Bali

Iata preparatele pe care nu trebuie sa le ratezi in sejurul tau in Bali:

  • Satay-ul Indonezian - frigarui cu carne servite cu un Ketupat, un fel de sos de alune si chiftele din orez.
  • Rendang de vita - carne de vita la cuptor, servita cu sos de curry foarte iute.
  • Orez prajit cu fructe de mare - servit  simplu, amestecat cu carne de pui/ vita, cu oua prajite sau fructe de mare .
  • Nasi Rwon - un preparat realizat din carne de vita, nuci, este servit cu un bol de orez si un ou fier.
  • Sop Buntut - realizat din multe legume (rosii, morcovi, patrunjel).
  • Siomay - un preparat sub forma de galuste de peste, servit cu cartofi, varza, ou si sos de alune.
  • Indomie - sunt taitei instanti, iti vor placea atat de mult incat vei dori sa iei o portie si acasa si sunt si la un preti mic.
  • Nasi uduk - pe baza de orez in lapte de cocos si servit alaturi de diferite legume.
  • Martabak dulce - clataite umplute cu crema si invelite in ciocolata cu nuci si alune toate acestea intr-un blat pufos.
Sorry, only modern browsers.