Parcuri de distractie » Gardaland

Alege destinatia dorita:Buget € (minim - maxim):Facilitati oferta: Vezi toate

Direct de pe Lacul Garda într-un cadru pitoresc, la doar câțiva kilometri de Verona, se află cea mai extraordinară stațiune din Italia.
În plus față de un parc tematic interesant cu patru lumi tematice și un fascinant Sea Life Aquarium, Gardaland Resort oferă trei hoteluri tematice cu peste 475 de camere.

Experimentează mai mult:
După o zi plină de evenimente în parc, Gardaland Resort oferă oaspeților săi un sejur de neuitat în lumile magice de basm, pe expediții aventuroase și, începând din iunie 2019, la noul, fabulos Hotel Gardaland Magic.

Printre cele mai importante în ceea ce privește viteza și senzații tari sunt, în plus față de roller coaster, „Oblivion - Black Hole“, „Blue Tornado“ și „shaman“. În zona tematică Polar World, "Mammut" a fost creat ca un roller coaster pentru familii.

Evadarea din Atalntis
Provocați mânia lui Neptun și porniți în căutarea oamenilor pierduți din Atlantis. Care sunt misterele ascunse între ruinele continentului?

Noutati 2019
Hotelul de 4 stele Gardaland Magic își duce locuitorii în păduri fermecate, castele magice de gheață și lumi magice încântătoare. Parcul Gardaland oferă, de asemenea, o atmosferă magică, cu noi spectacole și atracții pentru toate vârstele.