Vacante exotice » Oceanul Indian » Sri Lanka

The Surf 4*, Bentota - Sri Lanka, Septembrie 2017

Ana C, Bucuresti

Ayubowan!

Vacanta in Sri Lanka a fost minunata. Fiecare coltisor din insula merita vizitat. O combinatie foarte frumoasa pentru un sejur accesibil intr-o destinatie exotica (plaja, plantatii de ceai, palmieri, cultura si istorie, elefanti etc.)

Pentru ca eram foarte nerabdatori sa incepem vacanta ne-am bucurat ca am ajuns dimineata devreme si am avut parte de zile pline. Zborul cu FlyDubai a decurs fara probleme asa cum ne asteptam.

Chiar daca au fost aprox 32C am avut parte de vreme frumoasa iar din cauza umezelii pentru noi a fost temperatura potrivita.

Distanta parcursa de la aeroport pana la hotel a durat aprox 2,5 h pentru 90 Km, aglomeratie mare de la primele ore. Dupa cum stiti in Sri Lanka se circula haotic fara reguli de circulatie, multe claxoane. Nu am ratat o plimbare cu Tuk Tuk –ul, a meritat experienta, multa adrenalina.

Multumim ca ne-ati recomandat hotelul The Surf 4* din Bentota. Hotelul este elegant si linistit cu vegetatie multa, direct pe plaja, camera spatioasa si curate la parter cu vedere la mare si piscina, aer conditionat, ceai si cafea etc. Personalul hotelului ca si toti oamenii din Sri Lanka au foarte prietenosi si amabili sa ajute.

Mancarea a fost variata si gustoasa mai ales ca ne-am bucurat de influentele asiatice cu mult orez, chilli si curry.

Prin agentia locala am vizitat Orfelinatul de la Pinnawala, fabrica de ceai, spice garden, Templu din Kandy, etc. Spectaculoasa cetatea Sigyria ne-a uimit cu privelistea panoramica dar si frescele bine pastrate.

Recomand oricand un sejur in Sri Lanka, tara este minunata iar noi ne gandim peste cativa ani sa ne reintoarcem.

Multumim pentru atentia acordata si pastram legatura si pentru alte vacante.

 

Ana C P, Bucuresti

Sorry, only modern browsers.