Contact
TEL: 021.315.75.87
MOBIL: 0731.140.110
EMAIL: office@4anotimpuri.ro
Expertul vacantelor exotice !
4anotimpuri Safari

 Safari, vacante de neuitat

Va propunem o experienta inedita, o vacanta ideala care imbina aventura, cultura, istorie, natura, relaxare, experienta culinara unica si peisaje de o frumusete extraordinara.

Continentul african , renumit pentru biodiversitatea sa, reprezinta o destinatie de vacanta speciala, care presupune inainte de toate curaj si spirit de aventura si reprezinta o destinatie ideala pentru vacante in safari.

Africa, al doilea continent ca marime de pe Terra si cel mai populat dupa Asia, dar si singurul continent situat simetric fata de Ecuator, este unul al contrastelor: paduri ecuatoriale luxuriante, scaldate de apele Nilului (cel mai lung fluviu din lume), desertul Sahara (cel mai mare desert din lume), lacul Assal (cel mai jos punct de pe continent, care este situat in tara Djibouti, la 156 m sub nivelul mării).

In Africa isi are originea rasa umana, de-a lungul vaii Marelui Rift African ce traversează Etiopia si Kenya, aici fiind descoperite cele mai vechi fosile cunoscute ale stramosilor omului.

Puteti opta pentru circuite si vacante safari, in urmatoarele destinatii:

-Kenya
-Tanzania
-Uganda
-Ruanda
-Zambia
-Namibia
-Botswana
-Zimbabwe
-Mozambic
-Africa de Sud

Safari, o vacanta perfecta pentru cei ce indragesc natura si care pot desfasura activitatile preferate:

-Treking Safari
-Mountainbiking Safari
-Rafting Safari
-Camping Safari
-Climbing Safari

O vacanta safari mai deosebita o reprezinta croazierele, calatoriile cu trenurile companiei feroviare Shongololo Express sau cu balonul cu aer cald.

In Kenya, renumita pentru viata salbatica atat de diversificata, dar mai ales pentru cele 5 animale cunoscute ca si “Big Five” (leul, leopardul, rinocerul, elefantul si bivolul), se gasesc peste 20 de parcuri si rezervatii naturale, precum si multe alte locuri naturale spectaculoase: Rezervatia Naturala Maasai Mara, Parcul National Amboseli si Tsavo, cascada Victoria, toate obiectivele pot fi vizitate printr-o vacanta safari. Ce altceva mai poti face in Kenya? Te poti relaxa la soare pe coasta de sud, in Mombasa sau juca golf.

Tanzania, este una dintre cele mai bune destinatii pentru vacante safari, cu urmatoarele atractii: Kilimanjaro (cel mai inalt varf din Africa, 5.895 m), craterul Ngorongoro (o caldera unica in lume in care se afla o bogata fauna si flora), Parcul National Serengeti (in care are loc anual unul dintre cele mai frumoase spectacole ale vietii salbatice: migratia antilopelor gnu, care atinge punctul maxim in luna august, insotita de o parada de animale de prada). Tanzania cuprinde si arhipelagul Zanzibar, paradisul mirodeniilor din Oceanul Indian, care combina viata salbatica (prezenta in rezervatiile naturale) si linistea unei vacante relaxante pe plajele insorite ale oceanului.

Uganda este casa gorilelor (care traiesc in parcurile nationale Bwindi si Mgahinga) si a cimpanzeilor (care isi au habitatul natural in padurea Kibale), locuri in care se organizeaza excursii trekking safari. De asemenea, aici se gasesc alte doua mari parcuri: Queen Elizabeth si Murchison Falls vestite pentru fauna variata ce poate fi vazuta intr-o vacanta safari.

In Namibia se organizeaza vacantei safari care includ: Parcul National Etosha (una dintre cele mai intinse rezervatii naturale), canionul raului Fish (al doilea ca marime de pe glob, dupa Marele Canion al fluviului Colorado din SUA), desertul Namib cu zona Sossusvlei.

Africa de Sud, tara cu 3 capitale (executiva: Pretoria, juridica: Bloemfontein, legislativa: Cape Town) si cu 11 limbi oficiale (Engleza, Afrikaana, Ndebele, Sepedi, Setswana, Sotho, Swati, Tshivenda, Xhosa, Xitsonga si Zulu), ofera numeroase puncte de interes turistic in care se pot face excursii safari, cum ar fi: Parcul National Kruger, Mabula Private Game Reserve, regiunea Cape Winelands, Panorama Route (Canionul raului Blyde, al treilea canion ca marime pe glob), Parcul National de Elefanti Addo, Sabi Sands Game Reserve, Cape Town, Capul Bunei Sperante (Cape of Good Hope), Port Elizabeth, Parcul Pilanesberg, mina de diamante de la Kimberley, fermele de struti.

Pentru mai multe informatii, recomandari si idei de vacanta safari, va rugam CLICK PE PAGINA DE CONTACT.

IN CONTINUARE, GASITI CATEVA PROPUNERI DE OFERTE IN SAFARI. TARIFELE SI PROGRAMUL SUNT ORIENTATIVE, ACESTEA POT VARIA SI SE VOR COMUNICA EXACT LA CERERE.

KENYA Masai Mara Safari,7 nopti,de la 2.199 EUR/pers

KENYA Masai Mara Serenade,5 nopti,de la 2.799 EUR/pers

KENYA Pe urmele Masailor,14 nopti,de la 2.500 EUR/pers

KENYA In cautarea lui Finch Hatton,3 nopti,de la 1.020 EUR/pers

KENYA Farmecul Africii pentru cunoscatori,4 nopti,de la 1.550 EUR/pers

TANZANIA Mirajul Tanzaniei,6 nopti,de la 1.510 EUR/pers

 

   Twitter alt 3pinterest-alt  blogger-icon

Newsletter

Nume:
Email: