Contact
TEL: 021.315.75.87
MOBIL: 0731.140.110
EMAIL: office@4anotimpuri.ro
Expertul vacantelor exotice !

Europa Park,

cel mai spectaculos parc de distractii din Germania

 
                                                                                   Euromaus.preview

NOU din 11.07.12 Bell Rock 4* Castillo Alcazar 4* Colosseo 4* El Andaluz 4* Santa Isabel 4*

Pentru a vizualiza harta parcului, va rugam CLICK AICI.

Europa Park este cel mai mare si cel mai vizitat parc de distractii din Germania, situat in orasul Rust, la 40 km distanta de Freiburg si la 160 km distanta de Stuttgart.

Adrenalina si distractie in Europa Park

Cuprinde 54 de atractii, dintre care 4 sunt cu apa si 10 sunt roller coasters, spectacole printre care si un cinematograf 4D - "Magic Cinema". Pentru cei ce doresc sa isi petreaca o minivacanta in Europa Park exista 5 hoteluri de 4* ce dispun de camere special concepute pentru familii cu copii. Parcul este deschis vara, cat si iarna. Alegeti unul din pachete pentru Europa Park disponibile.

Europa Park din Germania este bazat pe idea unitatii continentului european. Mini - parcurile sale poarta denumirea a 12 state europene, de la Austria la Elvetia, adapostind teme ca Adventure Land si Children’s World. Tematica parcului Europa din Germania este reprezentarea la scara miniaturala a unor importante atractii sau obiective turistice din diverse tari europene: Germania, Italia, Franta, Elvetia, Grecia, Rusia, Olanda, Scandinavia, Spania, Austria, Anglia. 

Lumea copiilor – sectiune a parcului complet dedicata celor mai mici vizitatori; dune de nisip, canoe cu care micutii pot naviga singuri pe apa, mascote, catarari pe ziduri, nava vikingilor, slide gigantic, carusel, roller coaster etc.

Spectacole – Europa Park va ofera zilnic spectacole pe cele 20 de scene ale sale.

HOTELURI:
HOTEL BELL ROCK 4*
HOTEL CASTILLO ALCAZAR 4*
HOTEL COLOSSEO 4*
HOTEL EL ANDALUZ 4*
HOTEL SANTA ISABEL 4*

 

   Twitter alt 3pinterest-alt  blogger-icon

Newsletter

Nume:
Email: