Contact
TEL: 021.315.75.87
MOBIL: 0731.140.110
EMAIL: office@4anotimpuri.ro
Expertul vacantelor exotice !
4anotimpuri Parcuri distractii

HappyChildren

Parcuri de distractii

 

                 46.Tutuki-PortAventura-783528 Legoland 1 Phan
Disneyland Paris Europa Park Germania PortAventura Spania Legoland Germania Phantasialand Germania

Daca cei mai buni prieteni ai dumneavoastra sunt veselia, buna dispozitie, umorul si curiozitatea, va invitam pe toti, cei mici si cei mari, sa pasiti in lumea fascinanta a povestilor, dincolo de portile magice ale parcurilor de distractii.

Distreaza-te cu personaje din filme si desene animate cu pachetele pentru parcurile de distractii

Alaturi de Peter Pan, Donald Duck, Mickey Mouse, Dumbo, Asterix si multi altii, veti descoperi lumea magica a printeselor Disney, veti invata sa construiti in Legoland, veti vizita orasele europene in miniatura din Europa Park, veti fi cuprinsi de emotie si mister in Phantasialand, veti fi actori in studiourile parcurilor de film si veti invata lucruri noi despre animalele intalnite in parcurile naturale si zoologice, cu alte cuvinte vei vedea parcul de distractii ce ti se potriveste.

Oferte pentru parcuri de distractii complete si avantajoase

Petrecerea vacantei in cadrul unui parc de distractii poate fi o alegere ideala: pentru copii este o sansa de a descoperi, de a invata lucruri noi, de a-si exprima creativitatea; iar parintii se pot distra la maxim!
Parcurile ofera diverse variante de va petrece timpul liber singuri sau impreuna cu intreaga familie, fiind organizate in functie de activitati si tema parcului de distractie ales.
Asadar, va punem la dispozitie o gama bogata de informatii, pachete si oferte pentru parcurile de distractie, pentru a descoperi impreuna mimunata lumea a distractiei!

Parcuri de distractii cu diverse teme

Ofertele noastre pentru parcuri de distractii cuprind parcuri de joaca si distractie/sportive, parcuri de vacanta, parcuri de aventura, parcuri Film Studio, parcuri naturale si zoologice, parcuri tropicale.

 

   Twitter alt 3pinterest-alt  blogger-icon

Newsletter

Nume:
Email: