Vacante exotice » Oceanul Indian » Mauritius

Maritim Crystals Beach Hotel 4*, Belle Mare - Mauritus, Aprilie 2023

Lavinia P.
Asa cum v-am obisnuit, va voi prezenta cateva din experientele noastre, de data aceasta din Mauritius.

De la Agentia 4 Anotimpuri, Liliana ne-a prezentat o sumedenie de oferte si ne-a indrumat catre Mauritius (in functie de bugetul pe care il aveam alocat).
Si fiindca ne doream plaja cu nisip fin si intrarea lina in apa, ne-a ofertat hotelul Maritim Crystals Beach in Belle Mare. Este un hotel frumos, curat, cu vegetatie tropicala.
Noua ne place sa imbinam plaja cu excursiile oferite la fata locului pentru a vizita cat mai mult.

Pentru a explora toata insula am achizitioant 5 excursii despre care va voi povesti in cele ce urmeaza:
  1. Excusie cu barca rapida in care am vizitat insulele din apropiere dintre care cea mai cunoscuta este Ile aux Cerfs care are plaja frumoasa cu nisip fin. In diferite golfulete ne-a oprit si am inotat, am servit bauturi racoritoare si chiar rom. In largul oceanului a oprit barca pentru a vedea inotand pe langa noi delfinii si testoasele.  Am mai fost (tot in ocean) langa o insulita unde am vazut o cascada.
  2. In cea de -a doua excursie am vizitat partea de nord a insulei si a anume: Capitala insulei- Port Louis , Gradina Botanica de la Pamplemousses si Gran Baie.  Capitala Port Louis este un orasel frumos, curat situat intre munte si mare care ofera o priveliste minunata.
  3. Am vizitat partea de sud a insulei. Este o excusie mai lunga fiindca sunt mai multe obiective de vizitat si anume: Curepipe, Floreal, Gran Bassin, Black River, Chamarel si cascada de la Chamarel. La Curepipe am vizitat craterul vulcanului din care a luat nastere insula. Vulcanul nu mai este activ, craterul este plin de vegetatie si ofera o priveliste minunata.
  4. In cea de-a patra excursie am fost tot in sudul insulei, dar la alte obiective. Am vizitat: Bois Cherie, Croccodile Park, Saint Aubain si Gris Gris. Aceasta excursie se putea comasa cu cea de-a treia dar era foarte obositoare, iar timpul petrecut la fiecare obiectiv ar fi fost mai mic. La Bois Cherie este o plantatie de ceaiuri care are o priveliste absolut minunata iar pe terasa am degustat ceaiurule produse de ei. Am vizitat muzeul de la Bois Cherie si fabrica de ceaiuri.
  5. Ultima noastra excursie a fost la Casela Park. Din punctul nostru se vedere a fost cea mai frumoasa aventura. Sunt multe activitati de facut, dar incluse in pret sunt doar doua, restul se achita separat. Pe langa cele 2 activitati incluse in costul biletelor (roller coaster Tullawaka si safari cu masina, nu cu ATV), noi am mai ales ca si activitati "feeding lions" si "Quad safari". Preturile sunt mari dar merita pentru ca faci altceva decat poti face in Romania.

Multumim Agentiei 4 Anotimpuri!

Lavinia P., Aprilie 2023 Maritim Crystals Beach Hotel Mauritius 4, Belle Mare

Sorry, only modern browsers.