Vacante exotice » Africa » Zanzibar

Hideaway of Nungwi Resort & Spa 5*, Nungwi Beach - Zanzibar, Martie 2017

Andreea G.
Incep aceasta postare prin a spune ca sunt un client pretentios,in general ! Am reusit sa vizitez pana acum tari precum Thailanda,Philipines,Rep Dominicana,Indonezia ,Malaysia,Cambodgia,Hong Kong,Singapore,Dubai,New York,Las Vegas,Egypt,Grecia,Cipru,Turcia,Franta etc ,deci nu mai pot fi usor de impresionat! Am stat numai in hoteluri de 4-5 stele si am avut parte de experiente minunate!
Insa,Zanzibar este de departe cel mai frumos loc in care am fost vreodata! Experienta noastra din momentul sosirii pana la plecare a fost una extraordinara!
Hotelul este situat in cea mai frumoasa parte a insulei,cu plaje paradisiace,unde diferenta intre flux-reflux nu este sesizabila si se poate inota pe durata intregii zile! Serviciile resortului sunt impecabile,angajatii mereu atenti,prietenosi si amabili,iar calitatea mancarii(fructe de mare zilnic) sau bauturii exceptionala!
Zanzibar-ul este definitia a ceea ce inseamna Exotic cu adevarat! Este un loc pe care nu trebuie sa il ratati!
Trebuie sa precizez ca noi am mers in a doua parte a lunii martie,asta insemnand sezon ploios ! 
Va pot sfatui sa faceti acelasi lucru, preturile sunt mai mici ,iar ploile de scurta durata,nu tin decat 20-40 min ..din cele 7 zile ,doar 3 au fost ploioase,adica o jumatate de ora cu ploi tropicale, calde si linistite! Dupa care, soarele si toropeala isi fac din nou loc ! 
O sa inchei aceasta postare prin a multumi agentiei 4Anotimpuri si mai ales Silviei care a avut rabdare timp de vreo 2 luni cu mine pt a alege destinatia si locatia perfecta ! 
Nu mai stati pe ganduri si mergeti in Zanzibar pana nu devine prea comercial ! 

Andreea G.

Hideaway of Nungwi Resort & Spa 5*, Martie 2017
Sorry, only modern browsers.