Vacante exotice » Asia » Indonezia - Bali

Bahia Principe Grand Tulum 5*, Akumal - Mexic, Mai 2023

Antonia C.
La capitolul mancare, noi am avut access in 2 restaurante mari de tip "All Inclusive" unde trebuie sa gasesti ceva pe placul tau. Ce am apreciat este ca se faceau si lucruri pe loc, si puteai astepta pentru ceva proaspat (omleta, peste pe plita). Pe langa asta am avut 4 cine la restaurante "a la carte", dar nu toate sunt cu servire la masa, ci tot un fel de "te servesti singur" din cateva variante specifice restaurantului.

In final, mancarea a fost buna, variata si am fost incantati sa experimentam mancarea mexicana.
Plaja este frumoasa, cu nisip fin dar apa marii este singura parte dezamagitoare, din cauza cantitatii mari de sargasum. Consider ca am avut noroc cu un mic golfulet langa unul din hotelurile complexului, unde vantul batea de asa natura si le ducea in alta zona. Am fost cu transport public si pana in Tulum si nivelul de alge era mai rau.

Am ales sa mergem in 2 excursii optionale, cumparate de la agentul DER Tour: snorkeling cu broaste testoase si vizita la piramida Chichen Itza, ambele avand inclusa vizita la cate o cenota. Au fost experiente foarte interesante, dar putin cam scurte anumite momente.
In Mexic sunt foarte multe cenote si sunt superbe, fiecare diferita si interesanta in felul ei. 
Sorry, only modern browsers.